ΔΤ ΜΑΖΙ - Δεν μπορούν να φέρουν τίποτε Νέο

Κάνουν Debate!
Συνεχίζουν τις παλαιές τακτικές και πρακτικές.
Καταστρατηγώντας κάθε έννοια ισότητας στις Εκλογές τα κόμματα, που βρίσκονταν στην Βουλή, αποφάσισαν μόνα τους να επιδοθούν στο γνωστό επικοινωνιακό show μέσω των τηλεοράσεων.

Όρισαν τους κανόνες τους και με την γνωστή προκρούστεια λογική τους, έφεραν στα μέτρα τους την "συζήτηση".

Ουσιαστικά ακρωτηριάζουν την δημοσιογραφία, διότι δεν ενδιαφέρονται να αναπτύξουν επιχειρήματα έναντι άλλων, αλλά να πουν τα δικά τους, χωρίς να υπάρχει αντίκρουση ή δημοσιογραφική κριτική.

Όσοι συμμετέχουν σε αυτή την εξευτελιστική για την Δημοκρατία μας διαδικασία, έχουν αυτόματα αυτοπροσδιοριστεί ως παλαιό κομματικό σύστημα.

Δεν μπορούν να φέρουν τίποτε Νέο, διότι λειτουργούν με τα σαθρά, τοξικά, Παλαιά μυαλά.

Η συνεργασία ΜΑΖΙ, προσδοκά να φέρει νέες συνθήκες στον τρόπο του Πολιτεύεσθαι.

  1. Τα debates, πρέπει να είναι απολύτως ανοικτά σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων (αν και με περιορισμένο χρόνο (αλλά όχι αριθμό) ερωτήσεων/απαντήσεων για όλους).

  2. Με δεδομένο το Σύνταγμα, στις Εκλογές πρέπει να βρίσκονται όλοι στην ίδια αφετηρία. Συνεπώς επιβάλλεται να συμμετέχουν όλα τα κόμματα, χωρίς να έχουν πλεονεκτήματα τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

  3. Τα τηλεοπτικά κανάλια οφείλουν να καλύψουν επιπλέον χρόνο για τέτοιου είδους συζητήσεις. Είναι (ή θα πρέπει να είναι) μέρος των ανταποδοτικών τους εισφορών για την κατοχή των συχνοτήτων που τους έχουν δοθεί.

    Γραφείο Τύπου
    ΜΑΖΙ
    Αριστεροί, Οικολόγοι, Σοσιαλιστές, Δημοκράτες

Previous
Previous

Ανακοίνωση ΜΑΖΙ - Έκθεση PEGA. Η κυβέρνηση εγκλημάτησε

Next
Next

ΔΤ ΜΑΖΙ - Η συνεργασία MAZI συνεχίζει αδέσμευτη και ανεξάρτητη